Personal Fitness

Wanneer je in ons personal fitness concept traint maken we, op basis van de informatie die we verzamelen tijdens de intake, een op maat gemaakt programma die voor jou werkt. Iedereen heeft andere wensen, een ander verhaal en achtergrond en dus ook ander advies nodig. Met personal fitness leveren net zoveel maatwerk als met personal training alleen tijdens de trainingen, “deel” je de personal trainer met maximaal 6 andere deelnemers. 

Op deze manier krijg je wel het maatwerk waarnaar je op zoek bent en train je altijd onder begeleiding van een professionele personal trainer.
Naast het trainen is het volgen van het juiste voedingsplan essentieel om optimale resultaten te kunnen behalen. Binnen PhysIQ houden we niet vast aan 1 principe, maar kijken we per persoon wat het beste zou werken voor diegene en weten we altijd goede en duurzame resultaten te behalen.

Doormiddel van de PhysIQ app krijg jij alle tools aangereikt die je nodig hebt om geweldige resultaten te behalen.

Personal Fitness is voor een hoop mensen dé oplossing om voor een langere periode te werken aan mooi, gezond en sterk lichaam.

Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis intake!

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie