Personal Hormonal Profiling

Of je nu graag wilt afvallen, meer in spiermassa wilt aankomen of je beter wilt gaan voelen, wij helpen je hier graag bij met behulp van Personal Hormonal Profiling. Door jouw hormonen weer in balans te brengen met behulp van voeding, supplementen en training zul je versteld staan van de resultaten!

Ontstaan hormonale disbalans

Constante stress en het gebruik van verkeerde voeding, zijn enkele oorzaken van een hormonale disbalans. Heb je last van één of meerdere van onderstaande symptomen, dan speelt er waarschijnlijk een hormonale disbalans.

Niet kunnen afvallen     Duizeligheid Darmproblemen Moeilijke stoelgang
Uitgeput / Vermoeid Eczeem Luchtweginfectie Allergie
Stress Gewrichtsproblemen     Te hoog vetpercentage     Spiermassaverlies
Snel geïrriteerd Slaapstoornissen PMS-klachten Laag libido
Hoofdpijn / Migraine Weinig energie Weinig concentratie Auto-immuunziekten    

 

Vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen en mannen met een zwembandje of bierbuik, zijn twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Hoe werkt Personal Hormonal Profiling?

Na een huidplooimeting op twaalf plekken van je lichaam en een uitgebreide anamnese, bespreken we jouw hormonale profiel. Door je voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je (afhankelijk van jouw wens) afvalt of aankomt. Klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis intake!

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie