Recept; Vegan Mexican Wraps
Geplaatst op 01-06-2021
Wie zegt dat veganistische maaltijden niet hoog in eiwitten, goedkoop, lekker én ook nog eens heel makkelijk zijn om te maken?
Hierbij een heerlijk gezond recept voor Vegan Mexican Wraps, die binnen 5 minuten op tafel staat;
Wat heb je nodig?
- ¼ Avocado
- 1 middelgrote tortilla wrap
- ½ eetlepel olijfolie
- 50 gram Linzen voorgekookt
- 50 gram vegan basis rulstukjes
- 30 gram salsa saus
- 30 gram rucola
- Optioneel - wat kidney bonen en maïs naar keuze, vegan geraspte kaas.
Wat moet je doen?:
1. Doe de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de vegan basis rulstukjes toe. Voeg eventueel wat peper en zout naar smaak toe.
2. Voeg later de linzen toe om deze nog even mee te warmen in de pan en te mengen door het vegan gehakt. Ditzelfde kun je doen voor de kidney bonen en maïs, wanneer je hier gebruik van wilt maken.
3. Warm ondertussen de tortilla op volgens de bereidingswijze op de verpakking, prak de avocado en smeer deze uit samen met de salsa saus.
4. Beleg de wraps met het linzen/gehakt mengsel en top af met de rucola en eventueel wat vegan geraspte kaas.
5. Roll it up en smullen maar!
Voedingswaarde per portie:
- 450 Calorieën
- 15 gram vet
- 43 gram koolhydraten
- 30 gram eiwitten
Eet smakelijk!
Meer weten over onze voeding- en trainingsbegeleiding binnen PhysIQ? Vul de gratis Lidmaatschapstest in of kom langs voor een rondleiding binnen onze club!