Back in Shape Program

Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Je krijgt letterlijk alle tools in handen om het resultaat te bereiken wat je wilt. Ideaal als je wat verder weg woont en toch met onze visie aan de slag wilt gaan. We spelen in op gedragsverandering voor blijvend resultaat.

Back in Shape Program

Voor vrouwen die na hun bevalling weer zo snel mogelijk hun lichaam in shape willen krijgen heeft ons team het Back in Shape Program ontwikkeld.  Word op een verantwoorde manier weer fit en breng je lichaam weer in shape! Laat ons jou daarbij helpen.
Je kunt bij een normale bevalling 6 weken na de bevalling starten met het Back in Shape Program. Zowel bij een keizersnede of andere complicaties kun je 12 weken na de bevalling starten. Voorwaarde voor deelname is dat je geen postnatale depressie hebt. We adviseren om voor de start een bekkenbodemfysiotherapeut te bezoeken.

Voeding

Tijdens een zwangerschap verandert er veel aan het lichaam van de vrouw. Je bent aangekomen in zwangerschapskilo’s en wellicht ook wat aangekomen in ongewenste zwangerschapskilo’s. Wil je weer jouw oude gewicht bereiken? Dan kan dit plan jou helpen om weer jouw oude shape te behalen. Daarnaast houden wij ook rekening met moeders die borstvoeding geven. Het geven van borstvoeding heeft namelijk invloed op het energiebudget van de moeder. Voldoende eten heeft een positief effect op de melkproductie, zodat jij jouw baby van voldoende voeding kan voorzien.

Training

Het trainingsplan is door ons team samengesteld om het lichaam te ondersteunen bij het herstel na de zwangerschap en de bevalling. Ook al ervaar je wellicht geen klachten, je lichaam is toch behoorlijk veranderd. De spieren en bindweefsels zijn namelijk niet meer hetzelfde als voor de bevalling. Door te trainen en je herstel aan te passen kunnen de spieren en het bindweefsel weer functioneren zoals het was voor de zwangerschap. De trainingsintensiteit wordt gelijkmatig opgeschroefd.

Hoe werkt Back In Shape Program?

 • Onze coaches stellen je persoonlijke plan samen
 • Je plan en coach zijn 24/7 toegankelijk via onze handige app
 • Je krijgt een persoonlijk voedingsplan
 • Je krijgt persoonlijk supplementenadvies
 • Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten.

Wat levert Back In Shape Program mij op?

 • Je herstelt optimaal van je zwangerschap
 • Je krijgt weer een fit en slank lichaam
 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam
 • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Wacht niet langer en start nu met online coaching!

Geef je direct online op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer

NIEUW: 30 day Tabata lunchbreak challenge!

Leuk hoor al dat thuiswerken, maar we weten allemaal dat de hele dag zitten écht niet goed is voor onze gezondheid!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie