Fit Girl Program

Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Je krijgt letterlijk alle tools in handen om het resultaat te bereiken wat je wilt. Ideaal als je wat verder weg woont en toch met onze visie aan de slag wilt gaan. We spelen in op gedragsverandering voor blijvend resultaat.

Fit Girl Program

Fit Girl Program is het shaping programma voor vrouwen vanaf 18 jaar die vrouwelijke spiermassa willen opbouwen en sterker willen worden. Tegelijkertijd wil je ook dat je vetpercentage niet teveel stijgt. Het Fit Girl Program is ontwikkeld door ons team, met voedingsdeskundigen en personal trainers. Jouw coach is elke dag online beschikbaar om te ondersteunen!

Voeding

Voor het opbouwen van spiermassa is voldoende voeding nodig. Als jouw doel spieropbouw is hanteer je daarom een (licht) calorie-overschot. In een calorie overschot eet je meer dan je gebruikt, waardoor je lichaam voldoende energie heeft om spiermassa aan te kunnen maken. Wij maken voor jou praktische voedingsrichtlijnen met een calorietracker of de handpalmmethode. Jouw voeding dient als ondersteuning van de trainingsprikkel. Met de juiste voeding en training creëer de optimaal de opbouw van spiermassa.

Training

Bij het Fit Girl Program staat krachttraining centraal. Met de krachttraining krijg je steeds  een progressieve trainingsprikkel met als doel om de lichaamssamenstelling te verbeteren. Je geeft je spieren iedere keer een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je 2, 3 of 4 keer per week afhankelijk van je voorkeuren. Een training duurt maximaal 60 minuten.

Hoe werkt Fit Girl Program?

 • Onze coaches stellen je persoonlijke plan samen
 • Je plan en coach zijn 24/7 toegankelijk via onze handige app
 • Je krijgt een persoonlijk voedingsplan
 • Je krijgt persoonlijk supplementenadvies
 • Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten.

Wat levert Fit Girl Program mij op?

 • Je krijgt een geshaped en sterk lichaam
 • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd
 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam
 • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Wacht niet langer en start nu met online coaching!

Geef je direct online op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer

NIEUW: 30 day Tabata lunchbreak challenge!

Leuk hoor al dat thuiswerken, maar we weten allemaal dat de hele dag zitten écht niet goed is voor onze gezondheid!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie