Running Program

Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Je krijgt letterlijk alle tools in handen om het resultaat te bereiken wat je wilt. Ideaal als je wat verder weg woont en toch met onze visie aan de slag wilt gaan. We spelen in op gedragsverandering voor blijvend resultaat.

Running Program

Als jij jouw hardloopprestaties wilt verbeteren is Running Program iets voor jou! Dit is ons hardloopspecifieke krachtprogramma dat speciaal is ontwikkeld door ons team. Verandering van lichaamssamenstelling kan een positief bijeffect zijn, maar is niet het primaire doel van het Running Program. Wij focussen ons alleen op het krachtschema, die jouw kan helpen sneller / langer hard te lopen. Voor het hardloopschema zorg je zelf.

Voeding

Wanneer jij naast krachttraining aan hardlopen doet is het belangrijk om voldoende te eten en te kijken of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Binnen Personal Running Plan krijg jij de juiste voedingsadviezen die bijdragen aan jouw hardloopprestaties en herstel. Samen met jouw Personal Running Coach monitoren jullie jouw intensiteit, prestaties en/of progressie. Op basis hiervan worden de voedingsadviezen bijgesteld waar nodig.

Training

Je krijgt een persoonlijk trainingsplan dat gericht is op krachttraining met een vertaalslag naar hardlopen. Het is aangetoond dat je efficiënter kan gaan lopen, wanneer je aan hardloopgerichte krachttraining doet. Jouw persoonlijke krachttrainingsplan zal dus gericht zijn op het bijdragen aan het verbeteren van jouw hardloopprestaties. Het is wel belangrijk om je te beseffen dat wij ons focussen op het krachtschema en niet op het hardloopschema.

Hoe werkt Running Program?

 • Onze coaches stellen je persoonlijke plan samen
 • Je plan en coach zijn 24/7 toegankelijk via onze handige app
 • Je krijgt een persoonlijk voedingsplan
 • Je krijgt persoonlijk supplementenadvies
 • Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten.

Wat levert Running Program mij op?

 • Je gaat efficiënter rennen
 • Verbetering in de maximale snelheid
 • Verbetering in spierkracht (meer explosiviteit)
 • Verbetering in spieruithoudingsvermogen

Wacht niet langer en start nu met online coaching!

Geef je direct online op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer

NIEUW: 30 day Tabata lunchbreak challenge!

Leuk hoor al dat thuiswerken, maar we weten allemaal dat de hele dag zitten écht niet goed is voor onze gezondheid!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie