Stress Relief Program

Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Je krijgt letterlijk alle tools in handen om het resultaat te bereiken wat je wilt. Ideaal als je wat verder weg woont en toch met onze visie aan de slag wilt gaan. We spelen in op gedragsverandering voor blijvend resultaat.

Stress Relief Program

Heb jij een stressvolle periode achter de rug? Voel je je hierdoor uit balans? Onderschat niet wat stress met je lichaam doet of heeft gedaan. Misschien heb je veel vetopslag gecreëerd, slaap je nog slecht of zijn je darmen onrustig. Dit is maar een greep uit negatieve gevolgen die stress op je lichaam kan hebben. Tijd om het tij te keren en te werken aan een fitte en vitale jij! Onze coaches staan klaar om je te begeleiden.

Voeding

Om je lichaam tot rust te laten komen gaan wij jou helpen om je verbranding weer optimaal te maken, jouw suikerspiegel te stabiliseren en jouw vertering zo goed mogelijk te ondersteunen. Wij maken voor jou praktische voedingsrichtlijnen met een calorietracker of de handpalmmethode. Doel is tweeledig: lichaam weer in balans brengen, maar ook je lichaamssamensteling verbeteren.

Training

Bij Stress Relieve Program staat krachttraining centraal. We trainen kort en krachtig, precies wat je lichaam nu nodig heeft. Met de krachttraining krijg je steeds een progressieve trainingsprikkel met als doel om de lichaamssamenstelling te verbeteren. Je geeft je spieren iedere keer een prikkel om zich verder te ontwikkelen. Dit doe je 2, 3 of 4 keer per week afhankelijk van je voorkeuren. Een training duurt maximaal 45 minuten.

Hoe werkt Stress Relief Program?

 • Onze coaches stellen je persoonlijke plan samen
 • Je plan en coach zijn 24/7 toegankelijk via onze handige app
 • Je krijgt een persoonlijk voedingsplan
 • Je krijgt persoonlijk supplementenadvies
 • Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten.

Wat levert Stress Relief Program mij op?

 • Je krijgt de grip op je eigen lichaam en mind weer terug
 • Je krijgt een geshaped en sterk lichaam
 • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd
 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam
 • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Wacht niet langer en start nu met online coaching!

Geef je direct online op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer

NIEUW: 30 day Tabata lunchbreak challenge!

Leuk hoor al dat thuiswerken, maar we weten allemaal dat de hele dag zitten écht niet goed is voor onze gezondheid!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie