Youth Program

Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Je krijgt letterlijk alle tools in handen om het resultaat te bereiken wat je wilt. Ideaal als je wat verder weg woont en toch met onze visie aan de slag wilt gaan. We spelen in op gedragsverandering voor blijvend resultaat.

Youth Program

Ons Youth Program speciaal gericht op kinderen / jongeren tussen de 12-18 jaar die aan hun gezondheid en fitheid willen werken op een verantwoorde manier. Het Youth Program is ontwikkeld door ons team, met voedingsdeskundigen en personal trainers. Geen (crash)dieet, maar een aanpassing in je leefstijl die goed is vol te houden. Jouw coach is elke dag online beschikbaar om te ondersteunen!

Voeding

In het voedingsadvies dat we geven houden we rekening met jouw leeftijd en persoonlijke doel. Het feit dat je misschien nog wel in groei bent, is namelijk best belangrijk om rekening mee te houden! Wij maken voor jou praktische voedingsrichtlijnen met een calorietracker of de handpalmmethode. Wij houden hierbij rekening met een juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten.

Training

Krachttraining zal centraal staan tijdens dit programma, maar we houden wel rekening met je leeftijd! Hoe meer spieren je opbouwt, des te hoger je verbranding in rust wordt, des te minder energie je lichaam als vet gaat opslaan. Voor je gezondheid op lange termijn is dit dus ook heel gunstig. Met de krachttraining geven we je lichaam steeds weer een trainingsprikkel met als doel de lichaamssamenstelling te verbeteren. Je traint 2, 3 of 4 keer per week, afhankelijk van je voorkeuren. Een training duurt maximaal 60 minuten.

Hoe werkt Youth Program?

 • Onze coaches stellen je persoonlijke plan samen
 • Je plan en coach zijn 24/7 toegankelijk via onze handige app
 • Je krijgt een persoonlijk voedingsplan
 • Je krijgt persoonlijk supplementenadvies
 • Je krijgt een persoonlijk trainingsplan voor in de sportschool, thuis of buiten.

Wat levert Youth Program mij op?

 • Je krijgt een fit en gezond lichaam
 • Je zit lekker in je vel en voelt je zelfverzekerd
 • Je leert wat werkt voor jouw lichaam
 • Je maakt er een levensstijl van die je volhoudt

Wacht niet langer en start nu met online coaching!

Geef je direct online op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer

NIEUW: 30 day Tabata lunchbreak challenge!

Leuk hoor al dat thuiswerken, maar we weten allemaal dat de hele dag zitten écht niet goed is voor onze gezondheid!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie