Het aanbod van PhysIQ

Het aanbod van PhysIQ

Ontdek het veelzijdige Personal Training, Voedings- en Fitness aanbod van PhysIQ Hoofddorp.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Als je op zoek bent naar personal training in Hoofddorp dan zit je bij PhysIQ goed! Ons personal training programma is allesomvattend. Het betreft zowel training, voeding als een stukje coaching en dat allemaal persoonlijk afgestemd op jouw doel! Al onze trainers zijn EREPS gecertificeerd en dus kun je rekenen op kwaliteit en resultaat.

Voedingscoaching
Voedingscoaching

Een voedingsadvies is in de basis voor (bijna) niemand hetzelfde, want om jouw gewenste doelen te behalen moet je een op jou afgestemd trainings- en voedingsplan volgen. Wij kijken, nav een huidplooimeting en een uitgebreide anamneselijst, wat jij nodig hebt om optimale resultaten te behalen en wat het beste voor jou werkt.

Small Group Challenges
Small Group Challenges

Je lichaam resetten en meer energie uit vet laten halen?! Dat kan met onze Small Group Challenges! Elke maand biedt PhysIQ verschillende small group challenges aan . Je lichaam raakt tijdens de trainingen zo geprikkeld, dat overtollig vetweefsel afneemt en je een verminderde behoefte aan suiker creëert!

Outdoor Gym
Outdoor Gym

Naast onze binnenlocatie hebben wij ook een prachtige outdoor locatie in het Haarlemmermeerse bos inclusief materiaal waar je met één van onze trajecten ook mag komen trainen.

Mylogenics revalidatie
Mylogenics revalidatie

Mylogenics is gericht op blessurepreventie, -behandeling en prestatieverbetering. Wij kijken naar de oorzaak van het probleem en niet naar het gevolg. Mylogenics is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Het direct boeken van resultaat staat centraal.

Wat onze leden zeggen

Marlous

"Ik heb een hele fijne trainer. Ze heeft kennis van zaken, zorgt voor gevarieerde trainingen en motiveert en inspireert! Ze is realistisch in het stellen van doelen en denkt naast het fysieke deel ook zeker aan het mentale stuk. Mijn trainer zet hoog in, maar bewaakt hierbij altijd de grenzen binnen de mogelijkheden van jou als individu. Naast het feit dat mijn trainer heel deskundig is, is zij ook enorm toegewijd en betrokken. Absoluut een aanrader om bij PhysIQ vol passie getraind en gecoacht te worden!"

Marlous

Lisa

"Ik heb PhysIQ drie jaar geleden leren kennen. Mijn trainer heeft mij kennis laten maken met krachttraining en een gezonde manier van leven. Dankzij haar ben ik veel kilo’s afgevallen en zit ik veel beter in m’n vel. Naast personal trainer is ze een geweldige coach die mij altijd weer weet te motiveren als ik in een dip zit. Door haar ben ik sporten leuk gaan vinden en train ik nu vier keer in de week in groepsverband."

Lisa

Suzanne

"Bij Physiq voel ik me gezien als ik train. Er wordt gelet op je houding en wat je aankan of aan zou kunnen. Er is differentiatie mogelijk in de begeleiding. Trainen is onderdeel geworden van mijn week. Ik zit lekker in mijn vel en zie ook letterlijk verschil hoe mijn lijf er uit ziet, strakker en fitter!"

Suzanne

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Intake!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Personal Training to Voedingscoaching bij PhysIQ

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al sinds .. de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Hoofddorp. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: personal training, voedingscoaching en mylogenics revalidatie. Met onze gratis intake en lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

×

 

Past PhysIQ bij jou?

Vraag over hoe PhysIQ jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!