Over PhysIQ in Hoofddorp

PhysIQ helpt leden sinds 2014 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Interesse? Start dan nu met een gratis intake. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest.

Over PhysIQ in Hoofddorp
arrow-down

Waarom PhysIQ

Waarom PhysIQ
100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij PhysIQ altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Vaste Personal Trainer
Vaste Personal Trainer

Bij PhysIQ kan je rekenen op trainen met je eigen vaste personal trainer.

Breed aanbod in sport
Breed aanbod in sport

PhysIQ heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Personal Training, Voedings Coaching, Powesled Challenge en nog meer, de keuze is aan jou!

PhysIQ, Personal Training
PhysIQ, Personal Training

Bij PhysIQ train je uitsluitend op afspraak, vervolgens ga jij samen met ons jonge, gedreven team je doelstellingen bereiken met een programma dat perfect bij jou past.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Marlous

"Ik heb een hele fijne trainer. Ze heeft kennis van zaken, zorgt voor gevarieerde trainingen en motiveert en inspireert! Ze is realistisch in het stellen van doelen en denkt naast het fysieke deel ook zeker aan het mentale stuk. Mijn trainer zet hoog in, maar bewaakt hierbij altijd de grenzen binnen de mogelijkheden van jou als individu. Naast het feit dat mijn trainer heel deskundig is, is zij ook enorm toegewijd en betrokken. Absoluut een aanrader om bij PhysIQ vol passie getraind en gecoacht te worden!"

Marlous

Lisa

"Ik heb PhysIQ drie jaar geleden leren kennen. Mijn trainer heeft mij kennis laten maken met krachttraining en een gezonde manier van leven. Dankzij haar ben ik veel kilo’s afgevallen en zit ik veel beter in m’n vel. Naast personal trainer is ze een geweldige coach die mij altijd weer weet te motiveren als ik in een dip zit. Door haar ben ik sporten leuk gaan vinden en train ik nu vier keer in de week in groepsverband."

Lisa

Suzanne

"Bij Physiq voel ik me gezien als ik train. Er wordt gelet op je houding en wat je aankan of aan zou kunnen. Er is differentiatie mogelijk in de begeleiding. Trainen is onderdeel geworden van mijn week. Ik zit lekker in mijn vel en zie ook letterlijk verschil hoe mijn lijf er uit ziet, strakker en fitter!"

Suzanne

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de eerste 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de eerste 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

PhysIQ in Hoofddorp: Jouw partner voor voeding, personal training en fitness

Het is al sinds 2014 bekend dat PhysIQ mensen uit Hoofddorp helpt op het gebied van voeding, personal training en mylogenics revalidatie. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

×

 

Past PhysIQ bij jou?

Vraag over hoe PhysIQ jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Stel je vraag via WhatsApp:

× WhatsApp ons!