Personal Training

Als je op zoek bent naar Personal Training in Hoofddorp kun je nu stoppen met zoeken. Bij PhysIQ zit jij dan namelijk helemaal goed.

Personal Training
arrow-down

Voordelen van personal training bij PhysIQ

Bij PhysIQ Personal Training & Coaching kun je terecht met elk fysiek of sportief doel. Of je nu wilt afvallen, aankomen, een sportprestatie moet leveren, wilt revalideren en ga zo maar door. Je wordt gekoppeld aan een personal trainer die aansluit bij jouw persoonlijke doel. Aan de hand van een uitgebreide intake krijg je een persoonlijk trainingsschema en voedingsschema waarmee je onder begeleiding aan de slag gaat. Na een week of zes volgt dan steeds een tussenevaluatie om je voortgang bij te houden en je schema’s bij te stellen. Aan de hand van de InBody lichaamsanalyse krijg uitgebreid inzicht in jouw lichaamswaarden en de verbeteringen hierin (o.a. vet%, spiermassa). Ook het stukje coaching ontbreekt niet, want het mentale aspect is heel belangrijk bij het behalen van een doel. Kortom, we doen er alles aan om samen met jou de beste versie van jezelf te creëren.

Alle (start)informatie

Nog vragen?

Geen probleem! Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Marlous

"Ik heb een hele fijne trainer. Ze heeft kennis van zaken, zorgt voor gevarieerde trainingen en motiveert en inspireert! Ze is realistisch in het stellen van doelen en denkt naast het fysieke deel ook zeker aan het mentale stuk. Mijn trainer zet hoog in, maar bewaakt hierbij altijd de grenzen binnen de mogelijkheden van jou als individu. Naast het feit dat mijn trainer heel deskundig is, is zij ook enorm toegewijd en betrokken. Absoluut een aanrader om bij PhysIQ vol passie getraind en gecoacht te worden!"

Marlous

Lisa

"Ik heb PhysIQ drie jaar geleden leren kennen. Mijn trainer heeft mij kennis laten maken met krachttraining en een gezonde manier van leven. Dankzij haar ben ik veel kilo’s afgevallen en zit ik veel beter in m’n vel. Naast personal trainer is ze een geweldige coach die mij altijd weer weet te motiveren als ik in een dip zit. Door haar ben ik sporten leuk gaan vinden en train ik nu vier keer in de week in groepsverband."

Lisa

Suzanne

"Bij Physiq voel ik me gezien als ik train. Er wordt gelet op je houding en wat je aankan of aan zou kunnen. Er is differentiatie mogelijk in de begeleiding. Trainen is onderdeel geworden van mijn week. Ik zit lekker in mijn vel en zie ook letterlijk verschil hoe mijn lijf er uit ziet, strakker en fitter!"

Suzanne

left-arrow
right-arrow
Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Start vandaag nog met Personal Training bij PhysIQ

Start vandaag nog met Personal Training bij PhysIQ

× Direct contact