Kleine stappen,  met groot resultaat.

Geplaatst op 02-02-2021

Kleine stappen,  met groot resultaat

Geen race maar een marathon. Elke stap die jij zet in de ontwikkeling van jezelf op het gebied van voeding en training is een stap die jou dichterbij jouw doelstelling kan brengen.

Het begint allemaal bij de kleine stappen. Je eerste maaltijd van de dag, je eerste training van de week, je weegmoment in de ochtend. Alles begint met de eerste stap die uiteindelijk bijdraagt aan het grote geheel.

''Rome is niet in één dag gebouwd'' en ''Er leiden meerdere wegen naar Rome" kunnen we mooi gebruiken als metafoor. Jouw doelstelling is niet in één dag bereikt en misschien is er wel een manier die voor jou beter werkt maar hier kom je alleen achter door de kleine stappen te zetten en vol te blijven houden.

Uiteindelijk draait het om consistentie een manier vinden wat voor jou op de lange termijn vol te houden is en dat begint al met de kleine stappen die je zet. Die ene training zorgt er al voor dat jij al een beetje beter wordt in een bepaalde oefening die ene maaltijd draagt al bij aan een gezonder en fit lichaam die jou weer energie geeft om door te gaan.

Eet je een stuk gezonder dan voorheen?
Ben je meer gaan bewegen?
Maak je bewustere keuzes in het dagelijks leven?
Heb je minder stress?
Is je slaapkwaliteit en je slaapduur verbeterd?
Voel je je fitter en gezonder?

Ook dit zijn stappen en vormen van progressie die bijdragen aan jouw einddoel! Kijk dus niet alleen naar het eindplaatje, maar ook naar de winsten tijdens de journey. Geniet van het proces en vergeet ook niet te kijken hoe ver je al bent gekomen!

Meer weten over onze pakketten en (online) begeleiding? Vul de gratis Lidmaatschapstest in of meld je aan voor (Online) Coaching binnen PhysIQ!

Deel dit bericht:

Corona

Sporten en bewegen is hartstikke goed voor je!

Lees meer
Meer nieuws
 • Online Coaching

  Online Coaching

  Met het online coaching programma van PhysIQ ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsadvies digitaal en ga je hier zelfstandig mee aan de slag.

  Read more
 • Personal Training

  Personal Training

  Start nu bij PhysIQ met Personal Training

  meer informatie
Marlous

"Ik heb een hele fijne trainer. Ze heeft kennis van zaken."

Marlous
Lisa

"Mijn trainer heeft mij kennis laten maken met krachttraining en een gezonde manier van leven. "

Lisa
Suzanne

"Bij Physiq voel ik me gezien als ik train. Er wordt gelet op je houding en wat je aankan of aan zou kunnen."

Suzanne